top of page

COMPONENTS

Us presentem els responsables de que la nostra música arribi a totes les contrades

joanmiquel.jpg
Joan Miquel Giro
Trompeta i coordinador

Trompeta i flugelhorn. Va obtindre el Títol Superior de trompeta al Conservatori del Liceu i el CAP a la Universitat Politècnica de Catalunya. Professor de trompeta de diverses escoles de música. Ha estat membre entre altres formacions de les cobles Marinada, Lluïsos, Principal de Terrassa i Punt Cat, i de les orquestres Triumfal, Nocturna, Janio Marti i Internacional Amoga.

gabri.jpg
Gabri Prieto
Trompeta i representant

Inicià els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Santpedor. Després, va continuar els seus estudis de trompeta al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Posteriorment, a Barcelona, obtingué el Títol Superior de Música en l’especialitat de trompeta, a l’ESMUC. Ha estat membre de la JONC i ha col·laborat amb un gran nombre de cobles i conjunts d’aquest país. Ha participat en l’Orquestra Internacional Amoga, la Bellpuig Cobla, la Cobla Punt Cat, etc. També és professor de trompeta en diverses escoles de música.

marc.jpg
Marc Codina
Saxo tenor i alt, clarinet i tible

Disposa en el seu currículum dels estudis del Grau Superior de Música en l’especialitat d’Interpretació del tible dins l’àmbit de música tradicional. Com a tible actualment, forma part de les cobles Punt Cat Cobla i Lluïsos de Taradell. De la mateixa manera, ha format part en diverses ocasions de la cobla de l’ESMUC, entre d’altres. Com a clarinetista, saxofonista i tiblaire, ha fomat part de l’Orquestra Internacional Amoga. Ha actuat en diversos auditoris reconeguts del país tals com L’Auditori de Barcelona, l’auditori de Girona o l’auditori de Sant Cugat.

paubomb.jpg
Pau Bombardó
Bateria i percussió

Fa una pila d'anys que treballa en l'àmbit jazzístic. Ha format part de formacions tan diverses com la Big Band Jazz Terrassa, La Vella Dixieland i l'Orquestra Simfònica del Vallès. S’ha integrat als grups de solistes com Ignasi Terraza, Josep Mª Farràs, Sean Levitt, Lou Bennett, Brad Mehldau i Tete Montoliu. És llicenciat en Música per l'Esmuc i en Filologia per la UOC. Va estudiar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, al Taller de Músics i a la New School for Social Research de Nova York. És professor a diverses escoles de música municipals del territori i també del Taller de Músics. Col·labora com a professor voluntari al programa Taller Obert per a persones en risc d’exclusió social.

jaume.jpg
Jaume Surroca
Baix

Va nèixer a La Pobla de Claramunt. Va estudiar Llenguatge Musical i Baix Elèctric a l’Escola de Música de Capellades i ha tocat amb l’Orquestra Nocturna i amb diversos grups de jazz i rock. Ha participat en nombrosos treballs d'estudi per diversos artistes, així com format part de diferents grups de rock i compagina la seva feina professional amb la participació a l'Orquestra New Marabú.

cecili.jpg
Cecili Ruedas
Guitarra

Guitarrista especialitzat en fòrmules de jazz i Bossa Nova format en guitarra clàssica al Conservatori de Manresa i guitarra jazz i moderna al Taller de Músics. Ha participat amb grups com ATik, Gog i Magog, Bora-Bora i l'Orquestra Solsona 70. Actualment milita al grup Mon Petit Món i a l'Orquestra New Marabú i s'encarrega de formar a nous guitarristes a l'Escola de Música de Capellades.

xavi.jpg
Xavi Cassanyes
Director i pianista

Estudis al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona de piano, harmonia, composició i direcció coral i d’orquestra. Ha escrit una cinquantena de sardanes, a més d’obres simfòniques, de cambra per a diferents formacions. Autor de diferents cantates, algunes per a cor d’infants, poemes simfònics, musicals i diverses adaptacions per a coral i orquestra melòdica de temes dels Beatles, de pel·lícules i musicals, espirituals negres, temes dels anys 60 i 70... Director de la Coral Noves Veus de Capellades i la Coral Ara i Aquí de Vallbona d’Anoia, de la Cobla Almogavarenca i de la Big Band de l’Escola de Música de Capellades.

antonio.jpg
Antonio Martí
Vocalista i trombó

Va néixer a Carcaixent i començà a estudiar música a l’escola de música a l’edat de 7 anys. Més tard, passà al Conservatori Municipal de Barcelona amb Miquel Badia. Estudia el grau superior al Conservatori Superior de Madrid. Ha col·laborat amb O.N.E, O.B.C., Orquestra del Liceu, Orquestra del Vallès, Orquestra Sant Cugat, Banda Municipal de Barcelona, entre altres. També ha treballat com a músic de jazz i com a fiscornaire. Ha treballat amb la Cobla Principal de Terrassa, Lluïsos de Taradell, Baix Llobregat, etc.

marta.jpg
Marta Andreu
Vocalista (baixa x maternitat)

És llicenciada en el Grau Superior de Música a l'ESMUC en l'especialitat de tible. És llicenciada en el Grau Superior de Cant Clàssic i Contemporani pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha ampliat la seva formació vocal amb estudis de cant jazz a l'ESmUC amb Mireia Lara, Ana Finger i Carme Canela. A la vegada, té els dos nivells de Voicecraft ( Jo Estill System ) formada per Viv Manning. Ha assistit a masterclass amb Judy Niemack, Maureen Scott i Gilliane Keyes en el terreny del cant jazz així com a nombroses masterclasses amb molts intèrprets reconeguts dins el cant clàssic com són Jordi Domènec o Sondra Rodvanovsky. Ha format part de les cobles Ressò, Ciutat de Cornellà i Bellpuig Cobla així com de la Principal de la Nit. Com a cantant, ha format part de l’Orquestra Internacional Marina, i L’Orquestra Internacional Amoga.

alba.jpg
Alba Borràs
Vocalista i ukelele

Comença a estudiar música a l'edat de 6 anys a l'escola municipal de Calaf, iniciant-se en la música provant el violí. No deixa el món de la música en cap moment, però als 17 anys agafa una nova embranzida i reprèn els estudis musicals i la labor com a vocalista en grups, i als 18 comença en el món de les orquestres de la mà del grup Recuerdos. Estudis de cant amb professores com la Marta Andreu entre altres. Cantant solista a l'orquestra de versions Anòmima-Mala Fama i cantant i ballarina a l'orquestra de versions Quartz-Shorts. Actualment ens ofereix el seu talent en el quartet Som-hi Band i l'Orquestra New Marabú.

genis.jpg
Genís Piqué
Vocalista i flauta

Inicia els seus estudis a l'escola municipal de música de Cambrils i continua la seva formació al Conservatori de Vilaseca. Posteriorment, obté el Títol Superior de Música en l'especialitat de flauta travessera al Conservatori del Liceu.

Ha estat membre de diverses Corals com la Coral Verge del Camí de Cambrils, , cantant de grups de mestissatge i de versions com Papagayo i flautista en formacions de cambra. Actualment és professor de música a Igualada

laura-rosell.jpg
Laura Rosell
Vocalista i piano

Pianista especialitzada en clàssic, inicia els estudis de música a l’edat de 8 anys al Conservatori Municipal de Música de Cervera i finalitza el Grau Superior, previ als estudis universitaris, l’any 2012 amb 19 anys. Compaginant els seus estudis d’arquitectura, comença a descobrir el cant i s’inicia com a vocalista al grup Zafiro 3 i posteriorment Alea, adquirint una gran experiència a dalt de l’escenari. És graduada en arquitectura tècnica i en disseny d’interiors, però compagina la seva feina professional treballat en Escoles de Música Municipal de diverses poblacions i amb la seva participació a l’Orquestra New Marabú.

miquel.jpg
Miquel Castro
Tècnic de so
carrasco.jpg
Luis David Carrasco
Tècnic de llum

El tècnic de so de l'Orquestra, a més a més, és fiscornaire i trombonista, va formar part de la Cobla Jovenívola d'Agramunt després de fer els seus estudis a la l'escola de música de la seva població, Agramunt, el Conservatori de Balaguer, el de Cervera i el de Lleida. Ha format part d'altres entitats, com la Bellpuig Cobla i la Cobla-Orquestra Amoga. Es formà com a tècnic a l'escola Microfusa de Barcelona durant un any, amb especialització de sonorització de directe, incloent-hi pràctiques en sales com la Bikini, l'Apolo, entre altres. És tècnic del grup de Latin Ska The Targarians a més de treballar per diferents empreses de sonorització de directes per les nostres contrades.

Actualment porta una empresa de sonorització i il·luminació pròpia, a part de compaginar la música amb la seva feina com autònom i sonoritza les actuacions de la New Marabu.

El Lluís David s'encarrega de coordinar tot el muntatge de llum i de complir i fer complir els protocols de seguretat en materia de prevenció i riscos elèctrics. Amb formació professional dins del sector i una llarga tranjectoria dins del món de la il·luminació i projecció, és una peça invaluable que permet tancar els muntatge de les actuacions amb seguretat i fiabilitat, i s'encarrega de que cap problema interrompli l'espectacle del que forma part activa.

bottom of page