top of page

COMPONENTS

Us presentem els responsables de que la nostra música arribi a totes les contrades

joanmiquel.jpg
Joan Miquel Giro
Trompeta i coordinador

Trompeta i flugelhorn. Va obtindre el Títol Superior de trompeta al Conservatori del Liceu i el CAP a la Universitat Politècnica de Catalunya. Professor de trompeta de diverses escoles de música. Ha estat membre entre altres formacions de les cobles Marinada, Lluïsos, Principal de Terrassa i Punt Cat, i de les orquestres Triumfal, Nocturna, Janio Marti i Internacional Amoga.

gabri.jpg
Gabri Prieto
Trompeta i representant

Inicià els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Santpedor. Després, va continuar els seus estudis de trompeta al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Posteriorment, a Barcelona, obtingué el Títol Superior de Música en l’especialitat de trompeta, a l’ESMUC. Ha estat membre de la JONC i ha col·laborat amb un gran nombre de cobles i conjunts d’aquest país. Ha participat en l’Orquestra Internacional Amoga, la Bellpuig Cobla, la Cobla Punt Cat, etc. També és professor de trompeta en diverses escoles de música.

marc.jpg
Marc Codina
Saxo tenor i alt, clarinet i tible

Disposa en el seu currículum dels estudis del Grau Superior de Música en l’especialitat d’Interpretació del tible dins l’àmbit de música tradicional. Com a tible actualment, forma part de les cobles Punt Cat Cobla i Lluïsos de Taradell. De la mateixa manera, ha format part en diverses ocasions de la cobla de l’ESMUC, entre d’altres. Com a clarinetista, saxofonista i tiblaire, ha fomat part de l’Orquestra Internacional Amoga. Ha actuat en diversos auditoris reconeguts del país tals com L’Auditori de Barcelona, l’auditori de Girona o l’auditori de Sant Cugat.

paubomb.jpg
Pau Bombardó
Bateria i percussió

Fa una pila d'anys que treballa en l'àmbit jazzístic. Ha format part de formacions tan diverses com la Big Band Jazz Terrassa, La Vella Dixieland i l'Orquestra Simfònica del Vallès. S’ha integrat als grups de solistes com Ignasi Terraza, Josep Mª Farràs, Sean Levitt, Lou Bennett, Brad Mehldau i Tete Montoliu. És llicenciat en Música per l'Esmuc i en Filologia per la UOC. Va estudiar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, al Taller de Músics i a la New School for Social Research de Nova York. És professor a diverses escoles de música municipals del territori i també del Taller de Músics. Col·labora com a professor voluntari al programa Taller Obert per a persones en risc d’exclusió social.

jaume.jpg
Jaume Surroca
Baix

Va nèixer a La Pobla de Claramunt. Va estudiar Llenguatge Musical i Baix Elèctric a l’Escola de Música de Capellades i ha tocat amb l’Orquestra Nocturna i amb diversos grups de jazz i rock. Ha participat en nombrosos treballs d'estudi per diversos artistes, així com format part de diferents grups de rock i compagina la seva feina professional amb la participació a l'Orquestra New Marabú.

cecili.jpg
Cecili Ruedas
Guitarra

Guitarrista especialitzat en fòrmules de jazz i Bossa Nova format en guitarra clàssica al Conservatori de Manresa i guitarra jazz i moderna al Taller de Músics. Ha participat amb grups com ATik, Gog i Magog, Bora-Bora i l'Orquestra Solsona 70. Actualment milita al grup Mon Petit Món i a l'Orquestra New Marabú i s'encarrega de formar a nous guitarristes a l'Escola de Música de Capellades.

xixo.png
Jaume Sanchís
Saxo, compositor i dir

Saxofonista Agramuntí. És en aquesta localitat on de ben jove comença a estudiar a l’escola municipal de música. Més endavant, es trasllada a Lleida on estudia música clàssica al conservatori i on obté la titulació de professor de saxòfon (pla 66). Comença a treballar com a docent a escoles de música i paral·lelament, comença a posar un ull al jazz i la música moderna, música que des de sempre li havia atret. L’any 2007 decideix traslladar-se a Barcelona per a dedicar-se plenament als estudis superiors de jazz i música moderna. L’any 2011 es gradua en l’especialitat de saxòfon jazz. En aquests anys forma el seu propi grup de Jazz amb temes originals.

roc.png
Roc Rockolas
Trombonista i xaranguero

Estic molt content de participar a la New Marabú

xavi.jpg
Xavi Cassanyes
Director i pianista

Estudis al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona de piano, harmonia, composició i direcció coral i d’orquestra. Ha escrit una cinquantena de sardanes, a més d’obres simfòniques, de cambra per a diferents formacions. Autor de diferents cantates, algunes per a cor d’infants, poemes simfònics, musicals i diverses adaptacions per a coral i orquestra melòdica de temes dels Beatles, de pel·lícules i musicals, espirituals negres, temes dels anys 60 i 70... Director de la Coral Noves Veus de Capellades i la Coral Ara i Aquí de Vallbona d’Anoia, de la Cobla Almogavarenca i de la Big Band de l’Escola de Música de Capellades.

Genís
Genís Piqué
Vocalista i flauta

Inicia els seus estudis a l'escola municipal de música de Cambrils i continua la seva formació al Conservatori de Vilaseca. Posteriorment, obté el Títol Superior de Música en l'especialitat de flauta travessera al Conservatori del Liceu.

Ha estat membre de diverses Corals com la Coral Verge del Camí de Cambrils, , cantant de grups de mestissatge i de versions com Papagayo i flautista en formacions de cambra. Actualment és professor de música a Igualada i exerceix com a flabiolaire esporàdicament. És el mascaró de proa de l'Oquestra i el capdavanter en impolsar el projecte New Marabú.

Patty
Patrícia Vaca
Vocalista i guitarra
Pilar
Pilar Esteban
Vocalista i percussió

La Paty és cantant, actriu i ballarina. Es va formar com actriu de teatre musical i te la carrera de filologia anglesa. Ha treballat durant  6 anys en diferents companyies de teatre musical infantil, adolescent i familiar en català, castellà i anglès i ha participat en musicals com la “Canción de Ipanema”, Somriures i llàgrimes, un petit príncep i  “los Lunnis de Leyenda” amb la Lucrecia.  Des del 2019 treballa com a cantant d’orquestra. 
Actualment està engegant el seu projecte personal amb temes propis i una dada curiosa és que practica arts marcials desde fa 12 anys i a
ctualment ens ofereix el seu talent en l'Orquestra New Marabú.

Vocalista i percussió. Dilatada carrera profesional en el món de la música. Inicia estudis de música en el Conservatori Municipal de música de Barcelona, Taller de músics i en l'escola de música moderna de Badalona. Classes particulars amb diferents professors de cant de diferents estils.

Comença molt jove amb la Coral Ressó de St Boi. Ha estat en diferents formacions d'animació infantil (Tirotitaina, Plàstics.....) en grups de rumba i diverses orquestres de ball, cofundadora del grup d'habaneres Vela Major....i ara acaba amb la seva participació a l’Orquestra New Marabú.

miquel.jpg
Miquel Castro
Tècnic de so

El tècnic de so de l'Orquestra, a més a més, és fiscornaire i trombonista, va formar part de la Cobla Jovenívola d'Agramunt després de fer els seus estudis a la l'escola de música de la seva població, Agramunt, el Conservatori de Balaguer, el de Cervera i el de Lleida. Ha format part d'altres entitats, com la Bellpuig Cobla i la Cobla-Orquestra Amoga. Es formà com a tècnic a l'escola Microfusa de Barcelona durant un any, amb especialització de sonorització de directe, incloent-hi pràctiques en sales com la Bikini, l'Apolo, entre altres. És tècnic del grup de Latin Ska The Targarians a més de treballar per diferents empreses de sonorització de directes per les nostres contrades.

carrasco.jpg
Luis David Carrasco
Tècnic de llum

El Lluís David s'encarrega de coordinar tot el muntatge de llum i de complir i fer complir els protocols de seguretat en materia de prevenció i riscos elèctrics. Amb formació professional dins del sector i una llarga tranjectoria dins del món de la il·luminació i projecció, és una peça invaluable que permet tancar els muntatge de les actuacions amb seguretat i fiabilitat, i s'encarrega de que cap problema interrompli l'espectacle del que forma part activa.

NEW MARABÚ 2023-1.jpg
bottom of page