top of page
NEW MARABÚ 2023-1.jpg
CAPCALERA.png
Música 100%

L'Orquestra New Marabú ofereix concert d'una hora de durada més 4 hores de ball a repartir en la Festa Major o esdeveniment particular que tingui la gentilesa de tenir-nos en compte.

En total, 5h llargues d'espectacle amb mitges parts, concert líric, sessió de ball tradicional i versions modernes que faran gaudir a tots els participants de la festa.

Arranjaments particulars

Totes les versions executades estan escrites i arranjades pensant en la nostra formació, cosa que fa que la música original homenatjada sigui plena i fidel a l'original, pel respecte que tenim als autors i a la gent que ens escolta.

El Mestre Oriol Roca, el Mestre Xavi Cassanyes, entre altres han tingut l'amabilitat d'escriure la nostra música, la que posem al vostre servei.

Equip Tècnic propi

L'Orquestra New Marabú s'adapta a tots els escenaris i espais possibles, fent que puguem dur la nostra música a la vostra població sigui quina sigui la condició d'espai de què disposeu.

No obstant, si voleu que l'espectacle sigui lluït necessitem unes mides mínimes.

Demaneu-nos el nostre catàleg i us farem avinents de les condicions i recomanacions mínimes per fer de la vostra festa un Esdeveniment amb Majúscules.

CAPCALERA.png

(..llegiu l'apartat "Història"...)

L’any 2015 Gabriel Prieto i Joan Miquel Giro parlen amb Ramon Abellà per poder recuperar un nom mític de les festes majors de Catalunya i de la resta de l’estat. L’acord fou inmediat, i la nova formació nasqué el 20 de desembre de 2015, quan es va constituir com a societat. Des d’aquest inici, l’expansió de la formació está a plena potència per poder fer arribar la nostra música i la festa a tots els racons de la nostra geografia. 

CONTÁCTANOS
bottom of page