Música 100%

 

L'Orquestra New Marabú ofereix concert d'una hora de durada més 4 hores de ball a repartir en la Festa Major o esdeveniment particular que tingui la gentilesa de tenir-nos en compte.

En total, 5h llargues d'espectacle amb mitges parts, concert líric, sessió de ball tradicional i versions modernes que faran gaudir a tots els participants de la festa.

Arranjaments particulars

 

Totes les versions executades estan escrites i arranjades pensant en la nostra formació, cosa que fa que la música original homenatjada sigui plena i fidel a l'original, pel respecte que tenim als autors i a la gent que ens escolta.

El Mestre Oriol Roca, el Mestre Xavi Cassanyes, entre altres han tingut l'amabilitat d'escriure la nostra música, la que posem al vostre servei.

Equip Tècnic propi

L'Orquestra New Marabú s'adapta a tots els escenaris i espais possibles, fent que puguem dur la nostra música a la vostra població sigui quina sigui la condició d'espai de què disposeu.

No obstant, si voleu que l'espectacle sigui lluït necessitem unes mides mínimes.

Demaneu-nos el nostre catàleg i us farem avinents de les condicions i recomanacions mínimes per fer de la vostra festa un Esdeveniment amb Majúscules.

 

Orquestra New Marabú - 100% Directe - 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now